BNI Foundation Belgium

Over
BNI Foundation
Belgium

BNI Foundation Belgium

BNI Foundation en Business Voices werden opgericht door Elisabeth Misner, de echtgenote van de stichter van BNI, Ivan Misner.

Zij overleed vorig jaar aan kanker.

Een BNI chapter is een business netwerk organisatie en wordt gegroepeerd in regio’s. In deze regio’s zijn overal Business Voices actief. Zij organiseren regionaal acties voor het goede doel en worden nationaal telkens ondersteund door BNI Foundation.

Zelf ben ik met de Foundation gestart omdat ik sowieso een heel groot hart heb voor mensen. Onze grootste drijfveer is, dat het geld integraal naar de projecten gaat. Het volledige team, Dimitry en ikzelf inbegrepen, werken kosteloos en vanuit het hart, teneinde de goede doelen optimaal te steunen.

Karin Claes

President/Voorzitter BNI FOUNDATION BELGIUM
Caetsbeek 59
3600 Genk
België
+32476553752

Dimitry Somers

Secretaris/Penningmeester BNI FOUNDATION BELGIUM

Kevin Barber

Secretaris BNI FOUNDATION BELGIUM
Chairman van de BNI FOUNDATION WORLDWIDE

BNI FOUNDATION BELGIUM VZW

IBAN BE05 3632 0952 3575

BTW  BE 0763.544.804

 

Ons Doel

We hebben een BNI Business Voices team Regio Limburg Turnhout. De bedoeling van BNI Business voices is goederen inzamelen voor kansarme kinderen met betrekking tot educatie en deze ook rechtstreeks aan de betrokken doelen uit te delen.
Zo hebben we bijv. het project basisbehoeften gedaan voor Bethanië Genk, met ondergoed, sokken, douchegel, tandpasta, tandenborstels en haarproducten. Speelgoed voor Hoeve Genemeer. Dekens, slaapzakken en warme kleding voor de daklozen in Sint Truiden.
Waar zijn we momenteel naar op zoek? Laptops, nog in goede staat. Er zijn helpende handen binnen BNI die deze kunnen opschonen en weer een kind gelukkig kan maken dat nu niet de middelen heeft om online les te volgen.

Neem Contact Op!

Leden over Vlaanderen kunnen contact opnemen om een Business Voices Team op te richten en aan te sluiten bij BNI Business Voices Vlaanderen.

ED’s mogen contact opnemen voor informatiemappen of een meeting voor meer uitleg om hun regio te kunnen integreren in de goede doelen.